Ehdottomasti!
Kevään reissullamme söimme parsaa ja loimutettua lohta.
Lohi loimutetaan rauhallisesti vesi kielellä odottaen.
Viikonloppuna vietimme kesäkeittiön avajaisia.
Sukulaismiehelle kiitos kesäkeittiöstä :)
Kukaan ei malttanut pysyä sieltä poissa - tiskaaminenkin oli silkka nautinto.
Avajaismenu koostui blineistä, muikunmädistä, smetanasta, sipulista, suolakurkusta ja samppanjasta.
Pääruokana oman järven siikaa jalostettuna savusiikapastaksi ja juomana Cava.
Jälkiruoaksi - ei enempää eikä vähempää kuin tietenkin muurinpohjalätyt,
vaniljavaahto ja lukuisat marjahöystöt.
Bon appetit!
lähtötilanne: parsojen ympäri pekonia tai ilmakuivattua kinkkua ja grilliin |
täydellisiä parsoja |
maltillista grillaamista |
herkkuannos valmiina: loimulohta, täysjyväspagettia ja grillattuja parsoja |
blinit paistuvat kuohkean paksuiksi ja rasvaisen herkullisiksi |
blini kaikilla herkuilla |
juomaksi kuiva samppanja |
tästä jalostuu savusiikapasta |
se mitä juomasta on jäljellä |
herkullisen näköistä! Kirppu odottaa kovin saavansa edes grilliMAKKARAA tämän kesän nimissä :D
VastaaPoistaTervetuloa mökille! Siellä saa MYÖS makkaraa :)
PoistaKylläpäs teillä onkin herkut ja niistä hyvät kuvat. Mekin saatiin loimulohta viime viikonloppuna, kun porukalla tehtiin. Nuo parsat kääreessä näyttivät todella mainioilta, pitäisi joskus kokeilla.
VastaaPoistaKiitos. Ruoanlaitto ja syöminen on mökkeilyn kohokohtia saunomisen ja uimisen lisäksi.
PoistaUpea avajaismenu, kera herkullisten kuvien!
VastaaPoistaToivon lisää kesäisiä herkkuhetkiä uudelle ruokakeitaallenne!
Kiitos Vikki :) Molempia - sekä ruokia että kuvia - tulee varmasti jatkossakin.
Poista