perjantai 12. huhtikuuta 2013

Italialainen keittiö

Onko se maailman paras?
Vai toiseksi paras?
Kuka sen sitten määrittää???
Niin tai näin,
saapasmaassa tehdään oivallista ruokaa.
Ja mukavaa sekin,
että täällä pohjan perukoilla voi pyrkiä saavuttamaan saman makumaailman.
Tänään illalliseksi oli tarjolla fenkoli-alkupala ja
pasta Orechiette con cavolfiore.
Mutta missä jälkiruoka?
Sellaista ei ollut - pettymyksien pettymys :(
Ohjeet ovat Saku Tuomisen aivan mahtavista kirjoista.
Ihan kaikkein ennakkoluuloisimmille ei ruokia voi suositella,
pastakastike nimittäin sisältää vain anjovista ja kukkakaalia sekä mausteita.
Toisaalta jos haluatte pikaruokaa,
ottakaa Sakun kirjat kauniiseen käteen
ja toisella valmistakaa itsellenne helpot, yksinkertaiset ja huikeat pastaelämykset :)

4 kommenttia:

  1. Oi, koskahan itse saisi aikaiseksi tehtyä tuollaisia herkkuruokia..? Kysyn vaan. Aina tyytyy vaan niihin peruspöperöihin eikä tee koskaan mitään uutta ja erikoista, toisin kuin eräät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peruspöperöä tämäkin, ainakin Italiassa:). Ei kun kokeilemaan!

      Poista
  2. Mielenkiintoista, tuotahan voisi kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työpaikkaetuna voit vaan käydä nappaamassa hyllystä kirjat Basta! tai Aglio & Olio :)

      Poista