sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Trendiherkku



 

Avokadopasta - kaikkien huulilla!
Eilen myös meidän.
Kun joka mediassa rummutetaan tämän herkun ihanuutta
oli se pakko ottaa lauantairuoaksi meilläkin.

Hauska resepti, sillä kastiketta ei kypsennetä lainkaan.
Pasta on tietenkin keitettyä ja kuumaa.
Kastikkeeseen lisätään lopuksi vähän pastan keitinvettä ennen pastan sekoittamista joukkoon
ja siinä kaikki.
Todella nopea valmistaa ja helppo. Ja hyvää!
Me pidimme kovasti.

Ainesten suhteista kannattaa pitää kiinni,
vaikka tulisen ruoan ystävänä tekisi mieli lisätä chilin
ja valkosipulin määrää.
Ei kannata tämän kanssa sooloilla,
sillä reseptin antamilla mittasuhteilla lopputulos on tasapainoinen.
Pidämme kovasti täysjyväspagetista
ja se toimi tosi hyvin kastikkeen kanssa.

Meidän(kin)  perhe suosittelee!



Kuva pastasta voisi olla parempi,
mutta maku oli sitäkin herkullisempi

Ruokapöydän kaunistus


6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä!
    Olen kuullut tästä puhuttavan mutta olin unohtanut asian, sanoo avokadon ystävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokado on NIIN hyvää. On kiva kokeilla uusia muotoja käyttää sitä. Tässä siis eräs.

      Poista
  2. Tätä on siis ilmeisesti pakko kokeilla! Avokado-tomaatti on myös ihana yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma. Miten teet avokado-tomaatit? Tuleeko siihen muutakin kuin noita kahta raaka-ainetta?

      Poista
  3. Onpas makoisia kuvia! Pitääkin joku kaunis päivä kokeilla avokadopastaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihqua, että maailmassa on vielä muutamia jotka eivät ole maistaneet tätä herkkua :)

      Poista