torstai 26. huhtikuuta 2012

Alkukankeuksia

Olen jotenkin täydellisesti hukannut työkalut, joilla kommenttiboksin saisi näkyviin. Se mahdollisuus täällä hetken oli. Lähetä kommentti -laatikko oli päivämäärän alla ennen postauksen otsikkoa. Hullussa paikassa todellakin. Siitä sen sain pois, mutten enää näkyviin mihinkään - en edes siihen päivämäärän alle. Odotamme miesihmisen kanssa kovasti kaikkia miljoonien kommenttien tulvaa, kunhan keksimme miten saada se kommentointi mahdolliseksi...

Sitä ennen ilahduttakoon teitä keväinen parsa-tervehdys.


Kevyesti friteerattua vihreää parsaa

600 gr vihreää parsaa
suolaa
1 muna
1 rkl maitoa
rypsiöljyä friteeraamiseen
2 rkl vehnäjauhoja
pippuria

Kuori parsat latvasta tyveen päin ja poista puumainen osa tyvestä.
Leikkaa kahteen osaan. Keitä parsoja hetki, n. 2 - 3 min. Valuta.
Vatkaa muna ja maito sekaisin. Kaada kattilaan öljyä n. 5 cm:n paksuudelta ja kuumenna se niin kuumaksi, että laittaessasi sinne vaalean leipäpalan, se alkaa heti porista ja saa väriä.
Kääntele valuneet parsat vehnäjauhoissa ja kasta sitten munamaitoon ja pudota kattilaan kuumaan öljyyn paistumaan kullankeltaisiksi. Nosta parsat valumaan talouspapaperin päälle.
Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa heti tai kylminäkin ne maistuvat.

2 kommenttia:

  1. Minun kokemukseni mukaan ihminen pimeässä huoneessa käyttäytyy omituisesti! Onko zoomissa korjattavaa, kun melkein kävelee päälle, vaikka makaan keskellä huonetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin huolestuttavassa tapauksessa korjaisin valotusta tai sitten ihan vain valaistusta :)

      Poista