sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Lauantai-illan hidas herkku

...eikä nyt puhuta etanoista :)
Huumoria!
Kyseessä on Risotto ai cavolfiori.
Kunnon italialaistyyppinen risotto on kokille ja muille nauttijoille
kaiken siihen käytetyn vaivan arvoinen.
Tähän risotto-ohjeeseen palaamme aina vain uudestaan.
Tuo hankalalta kuulostava pangrattato jauhetaan
kuivasta leivästä, anjoviksesta ja kuivatusta chilistä.
Se on mahtava lisä pehmeän makuiselle kukkakaalirisotolle.
Pohjaa haudutellaan pitkään ja hartaasti,
että sipuli, valkosipuli ja lehtiselleri pehmiävät ja luovuttavat makuaan.
Mukaan riisiä ja kukkakaalia ohjeen mukan.
Mausteeksi valkoviiniä tai vermuttia
ja nesteeksi kana- tai kasvislientä.
Lopuksi voita ja parmesania pyöristämään makua.

Ja tärkein ohje:

Syöjät odottavat risottoa eikä päinvastoin!

7 kommenttia:

  1. Vaikuttaa erittäin herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Mä tuun teille syömään risottoa ja sitä mitä MÄ tarjoon teille.. taitaakin teillä olla tiedossa :D Siis perunamuussia ja nakkeja..

    t. ulpu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulpu, mielellämme syömme ihan mitä vaan kunhan on kukka pöydässä :)

      Poista
  3. Näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kummallinen kombinaatio, lempeää ja suolaista, täyteläistä ja kevyttä. Namia!

      Poista
  4. Dietti resepti.
    Osta paperia joka on elintarvike laatua.Etsi netistä ruokaohje ja kopioi kirjoitusohjelmalla ja muokaa sitä tuplaamalla kaikki aineet tai enemmän nälän mukaan.Tulosta se paperille ja syö se.Näin laihtuu laadusta tinkimättä.Terveisin Kari T:re

    VastaaPoista